Yayın politikası

Odak ve kapsam

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi (GEFAD) eğitim alanlarında özgün araştırma makaleleri yayımlayan hakemli bir dergidir. Nisan, Ağustos ve Aralık aylarında olmak üzere yılda üç kez yayınlanır. Tüm bilim insanlarının yazılarına açıktır.
Dergimizde yayınlanan yazıların tüm sorumluluğu yazarlarına aittir.

Bölüm politikaları

Makaleler

Seçilmemiş Açık gönderiler Seçilmiş Dizinlenmiş Seçilmemiş Hakem değerlendirmesinden geçmiş

Değerlendirme süreci

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi (GEFAD) hakemli bilimsel bir dergidir. Dergimize gönderilen çalışmaların eğitim alanında yapılmış olması, daha önce başka bir yerde yayımlanmamış olması gerekmektedir. Ayrıca aynı anda birden fazla dergiye değerlendirilmesi için gönderilmiş çalışmalar da tespit edilmesi durumunda dergimizdeki değerlendirme ve yayım süreçleri durdurulacaktır. Çalışmalar değerlendirilirken hakem ve yazararın gizliliğine riayet edilmektedir.

Açık erişim politikası

Bu dergi; bilimsel araştırmaları halka ücretsiz sunmanın bilginin küresel paylaşımını artıracağı ilkesini benimseyerek, içeriğine anında açık erişim sağlamaktadır.

Dizinlenme

Dergimiz;

ISI WEB OF SCIENCE (Zoological Record)

Index Copernicus

TÜRK EĞİTİM İNDEKSİ (TEİ) tarafından dizinlenmektedir.

ISSN: 1301-9058